Ellopták?

2023. 01. 31., k - 13:04
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szombathelyi rendőrök ellopott kerékpárok jogos tulajdonosait keresik.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 18010/27/2023.bü. számon folytat büntetőeljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy lakcím nélküli férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy az elkövető 2023. január 6. és 2023. január 10. közötti időszakban, Szombathelyen, a vasútállomás kerékpártárolójából, valamint a Vasút utca 14. szám melletti tárolólóból hét kerékpárt tulajdonított el, melyek jogos tulajdonosait keresi a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Kérjük, hogy akinek a fenti időszakban, a fent leírt helyekről eltulajdonították a kerékpárját és annak tulajdonjogát igazolni tudja, jelentkezzen a Szombathelyi Rendőrkapitányságon!

Amennyiben az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-191-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Segítségüket köszönjük!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.