Eltűnés miatt keresik Nagy Amanda Alexát

2024. 05. 14., k - 10:17
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Szolnoki Rendőrkapitányság 16010-157/442/2024. kör. számon eltűnés miatt keresi a 14 éves Nagy Amanda Alexa rákócziújfalui lakost. Nevezett 2024. május 13-án délelőtt otthonából ismeretlen helyre távozott. Felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Nagy Amanda Alexa 170 cm magas, vékony testalkatú, sötétbarna, hosszú hajú és barna szemű.  Eltűnésekor fekete szabadidőfelsőt, fehér haspólót, rózsaszín pulóvert és fehér sportcipőt viselt.

Kérjük, hogy aki a képen látható Nagy Amanda Alexát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.