Eltűnt Balogh Rita a XVIII. kerületből

2022. 06. 26., v - 02:24
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 11 éves lányt a rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01180-157/323/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Balogh Rita ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint Balogh Rita egy XVIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

Balogh Rita 160 cm magas, szőkés-barna hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor szürke ruhát és fekete pulóvert viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 11 éves lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.

 

Még kismotorral sem szabad!

A soproni rendőrök egy vélhetően ittas járművezetővel szemben intézkedtek, aki segédmotor-kerékpárral közlekedett a városban.

 

50 helyett 103

A személygépkocsi vezetője a megengedett sebesség több mint kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.