Eltűnt egy 41 éves férfi a XII. kerületből

2022. 06. 28., k - 16:11
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Gazdicskó Sándort a rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/262/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Gazdicskó Sándor ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2022. június 28-án 4 óra körül a XII. kerületi Alkotás utcából ismeretlen helyre távozott; orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.​

Gazdicskó Sándor 172 centiméter magas, rövid barna hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor szürke öltönyt és nyakkendőt viselt.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 41 éves férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tragédia

Motoros vesztette életét egy 6-os úton történt közlekedési balesetben.

 

Hosszú a lopások listája

Nincs kizárva, hogy a kerecsendi férfi hasonló bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható.

 

Soha ne vezessenek ittasan!

Az ittas járművezetők kiszűrése a fő célja a csütörtöki naptól Nógrád megyében végrehajtásra kerülő rendőri ellenőrzéseknek.

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.