Eltűnt Gál Viktória

2021. 11. 01., h - 22:18
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 14 éves lányt a rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01080-157/1016/2021. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Gál Viktória ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves lány 2021. november 1-én 15 óra körül egy VIII. kerületi gyermekotthonból engedély nélkül ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Gál Viktória körülbelül 175 cm magas, átlagos testalkatú. Haja hosszú szőke. Eltűnésekor fekete-fehér pulóvert, fekete nadrágot és fekete-fehér sportcipőt viselt.

,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a Gál Viktória tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.

 

Keressük a tettest!

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.