Eltűnt Horváth Valentina Valéria

2022. 12. 30., p - 08:49
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ha felismeri a képen látható lányt, jelentkezzen a rendőrségen!

A Tamási Rendőrkapitányságon a 17050-157/234/2022. kör. számon körözési eljárást folytatnak Horváth Valentina Valéria eltűnése kapcsán.

A 16 éves lány, a hőgyészi gyermekotthon lakója 2022. november 24-én távozott engedély nélkül lakóhelyéről, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Horváth Valentina Valéria körülbelül 165 centiméter magas, sötétbarna és vörös festett hajú, normál testalkatú, barna szemű, kissé elálló fülű. Jobb kézfején rózsa, alkarján korona, a bokáján rózsafüzér minta, a bal alkarján toll, Apa Anya felirattal tetoválás látható. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. 

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/573-910-es számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívón.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.

 

Rokonait is meglopta

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.