Eltűnt Kónya József

2022. 09. 13., k - 10:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 64 éves férfit a józsefvárosi rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01080-157/893/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kónya József ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 64 éves férfi az egyik VIII. kerületi kórházból 2022. szeptember 12-én 12 óra körül ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Kónya József körülbelül 170-175 cm magas. Eltűnésekor sárga pulóvert, kék színű farmer nadrágot viselt.

Eltűnt Kónya József

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kónya József tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban az ittas és bódult sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Betörők rendőrkézen

Három vendéglátó egységbe tört be egy szegedi fiatal, majd társával további három elárusító pavilont szemelt ki, értékek után kutatva. A rendőrök elfogták őket.

 

Elfogták a garázdát

Több kukát lerúgott és egy autó fényszóróját is betörte egy férfi Szegeden. Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie.

 

Letartóztatva: hatrendbeli lopás

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

 

Ellopták?

A szombathelyi rendőrök ellopott kerékpárok jogos tulajdonosait keresik.

 

Újabb kifosztó rendőrkézen

A salgótarjáni rendőrök azonosították és elfogták azt a 32 éves férfit, aki a gyanú szerint egy idős nőt és egy férfit fosztott ki.