Eltűnt Nguyen Tran Anh Khoi a X. kerületből

2023. 03. 30., cs - 11:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 16 éves vietnámi állampolgárt a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság 01100-157/201/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Nguyen Tran Anh Khoi ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves fiú 2023. március 27-én egy X. kerületi lakásból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Nguyen Tran Anh Khoi körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú és sötétbarna hajú.

Eltűnésekor fekete kabátot, sötét farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Nguyen Tran Anh Khoi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.