Eltűnt Zsolnai Zoltán

2022. 07. 19., k - 12:16
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A dombóvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Dombóvári Rendőrkapitányság a 17010-157/126-21/2022. kör. számon körözési eljárást folytat Zsolnai Zoltán eltűnése kapcsán.

A 16 éves fiú, aki a Kapospulai Lakásotthon lakója, 2022. június 22-én az engedélyezett eltávozásról nem érkezett vissza, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Zsolnai Zoltán körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű és barna hajú.

Eltűnésekor fehér pólót, középkék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A dombóvári rendőrök kérik, hogy aki a fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dombóvári Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/566-070-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 06/80/555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.