Felhívás: rongálás történt Szombathelyen

2021. 02. 26., p - 13:25
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a felvételen látható férfi azonosításában.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/165/2021. bűnügyi számon rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint Szombathelyen, a Szent Márton utcai gyalogos aluljáró falait ismeretlen elkövető kék színű festékkel összefirkálta.

kép

Az eljárásban szükségessé vált a felvételeken látható férfi beazonosítása és elszámoltatása. A rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján a férfi kb. 55-65 éves; a haja őszülő; világoskék színű baseballsapkát; az orrát és a száját eltakaró fehér színű maszkot; szürke színű oldalzsebes munkásnadrágot; fekete felsőrészű, fehér talpú félcipőt; szürkés színű kesztyűt; valamint sötétszürke/fekete, derékig érő dzsekit viselt, amelynek a hátán, a gallér alatti részen egy téglalap alakú, fehér színű embléma látható.

kép     kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablási kísérlet Szegeden

Nyitás előtt megpróbáltak kirabolni egy dohányboltot Szegeden. Az elkövetőt egy órán belül elfogták a rendőrök.