Felismeri?

2022. 08. 25., cs - 14:19
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök a felvételen látható férfi azonosításában kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/304/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2021. február 25-én 5 óra körül betörtek egy Debrecen, Piac utcán található óraboltba. A félvételen látható férfi összefüggésbe hozható a bűncselekmény elkövetésével.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.