Keressük a képen látható Balatoni Arankát

2022. 11. 22., k - 08:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság 20010-157/353/2022. körözési számon eljárást folytat a 46 éves Balatoni Aranka eltűnése miatt.

A nő 2022. szeptember 16-án baki lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, november 2. óta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Balatoni Aranka 168 cm magas, festett szőke, vállig érő haja és barna szeme van. Orrának bal oldalán van egy anyajegy, illetve bal bokáján egy fekete színű, rózsát ábrázoló tetoválás található. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A hölgy vélt tartózkodási helye: Budapest, Tatabánya.

.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Balatoni Arankát felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.

 

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

 

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.