Keressük az ismeretlen embercsempészeket

2022. 10. 15., szo - 08:00
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megyei rendőrök a lakosság segítségét kérik a két férfi megtalálása érdekében.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályán 03000/490/2022. bűnügyi számon embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható két férfi 2022. augusztus 21-én 15 óra 50 perc körül az M5-ös autópálya Budapest felé haladó oldalán, a 79-es kilométerszelvénynél 41 illegális migránst szállított egy kisteherautó rakterében. Az ismeretlen sofőr és társa az intézkedés előtt elmenekült. A rendőrök úgy sejtik, hogy a férfiak a határsértőknek segítséget akartak nyújtani abban, hogy Nyugat-Európába jussanak.

1

2

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható két férfi közül bármelyiket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon vagy a Kecskeméti Rendőrkapitányságot a 06-76/484-684 számon. Bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon is lehet tenni, akár a névtelenség megőrzése mellett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban az ittas és bódult sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Betörők rendőrkézen

Három vendéglátó egységbe tört be egy szegedi fiatal, majd társával további három elárusító pavilont szemelt ki, értékek után kutatva. A rendőrök elfogták őket.

 

Elfogták a garázdát

Több kukát lerúgott és egy autó fényszóróját is betörte egy férfi Szegeden. Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie.

 

Letartóztatva: hatrendbeli lopás

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

 

Ellopták?

A szombathelyi rendőrök ellopott kerékpárok jogos tulajdonosait keresik.

 

Újabb kifosztó rendőrkézen

A salgótarjáni rendőrök azonosították és elfogták azt a 32 éves férfit, aki a gyanú szerint egy idős nőt és egy férfit fosztott ki.