Keressük Rafael Sándor Hunort

2023. 06. 06., k - 10:49
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság 17010/157/195/2023. kör. számon körözési eljárást folytat Rafael Sándor Hunor eltűnése kapcsán.

A 14 éves fiú a szedresi Speciális Otthon lakója, aki 2023. május 1-jén távozott engedély nélkül tartózkodási helyéről. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. A fiú 160 cm magas, fekete hullámos hajú, barna szemű.

Távozásakor viselt ruházata nem ismert.

A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-74-501-106-os telefonszámon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.