Ki lehet a hátizsákos ember?

2023. 03. 29., sze - 12:33
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi nyomozók kérnek segítséget azonosításához.

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13110/207/2023. bűnügyi számon folytat lopás bűntettének gyanúja miatt nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

12

A felvételeken látható férfi 2023. január 30-án 10 óra 45 perc körül egy Budapest-Kelenföld – Százhalombatta útvonalon közlekedő vonaton ellopott egy iratokkal, bankkártyákkal és pénzzel tömött tárcát, valamint egy türkizkék mobiltelefont.

Az egyelőre ismeretlen férfiről kamerafelvételek állnak rendelkezésre.

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a  06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.