Laptopot lopott, keressük

2021. 06. 22., k - 14:26
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a felvételen látható férfi azonosításában, aki egy helyi műszaki áruházból tulajdonított el egy nagy értékű laptopot.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1392/2021. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés adatai szerint az elkövető 2021. május 15-én a kora esti órákban az egyik szegedi műszaki áruházból egy Apple Macbook Pro típusú laptopot tulajdonított el, mintegy hétszáz-ötvenezer forint értékben.

A biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről.

,,

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.