Lopás elkövetőjét keressük

2022. 12. 08., cs - 14:28
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök a felvételen látható férfi azonosításában kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/2555/2022. bűnügyi számon eljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozás adatai szerint 2022. november 25-én 18 óra körül a felvételen látható férfi közel 220 ezer forint értékű parfümöt tulajdonított egy drogériából Debrecenben, a Kishatár utcában.

kép

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.