Lopás miatt keressük

2022. 02. 03., cs - 07:26
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10030/1480/2021.bűnügyi számon lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az eddigi adatok alapján az elkövető 2021. december 2-án 16 óra 50 perc körül kabátot és italokat lopott el egy gyöngyösi áruházból.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, továbbá a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogszerű és szakszerű

Jogszerű eljárást akadályozó aktivistákkal szemben intézkedtek a rendőrök Budapesten.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06060/60/2022. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lezárt akta: az el nem végzett munka ára

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfit ellen, aki el nem végzett munkájáért követelt pénzt a sértettől, akit veréssel fenyegetett és autójával el is ütött.

 

Sebességmérés

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.