Lopás miatt keressük őket

2022. 06. 27., h - 15:38
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/710/2022. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feljelentés szerint a férfiak 2022. március 5-én Mórahalmon bemásztak egy büfé ablakán ahonnan több mint 100 ezer forint értékben készpénzt loptak el. Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a feltételezett elkövetőkről.

Lopás miatt keressük

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.