Lopás miatt keressük őket

2022. 10. 15., szo - 11:43
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik egy helyi üzletből ruházati termékeket tulajdonítottak el.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/3217/2022. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.
A feljelentés adatai szerint az elkövetők 2022. szeptember 17-én kora délután az egyik szegedi bevásárlóközpontból több ruházati terméket tulajdonítottak el.
A biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőkről. Egyikük 25-30 év körüli. Arca kerek, szőke haja vállig érő. Az elkövetéskor sötétkék felsőt, kék farmernadrágot, fekete övet és sötét magassarkú cipőt viselt. Vállán rózsaszín, kisebb méretű hátizsák volt. Társa szintén 25-30 év körüli. Arca kerek, haja sötét, hátközépig érő. Sötét felsőt és nadrágot, szürke kardigánt és fehér sportcipőt viselt. Fekete, kisméretű női táska volt nála.


A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.