Ruhákat loptak, a rendőrök keresik őket

2022. 11. 14., h - 14:11
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/4209/2022. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetők ellen. 

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható férfiak gyanúsíthatóak azzal, hogy 2022. október 20-án 5 óra körül Győrben a Hermann Ottó utcában lévő Vásárcsarnokból ruhaneműket loptak el.

A feltételezett elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek.

2

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.