Szórakozóhelyen lopott, a rendőrök keresik

2022. 09. 17., szo - 06:16
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A soproni nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Soproni Rendőrkapitányság 08050/855/2022. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást egy ismeretlen elkövető ellen. 

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képeken látható ismeretlen férfi gyanúsítható azzal, hogy 2022. augusztus 7-én 2 óra 15 perc és 3 óra 20 perc közötti időben Sopronban, a Csengery utcában lévő szórakozóhelyen eltulajdonított egy bordó hátizsákot a benne lévő  készpénzzel, bankkártyával és személyes iratokkal együtt.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

1

3

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon (Sopron, Flandorffer Ignác utca 2.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.