Telefont lopott, keressük!

2021. 12. 04., szo - 07:11
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A soproni rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

A Soproni Rendőrkapitányság 08050/1261/2021. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2021. november 25-én 17 óra 15 perckor egy nő, az egyik soproni élelmiszerüzletből ellopott egy telefont, amit a sértett a vásárolt dolgok pakolásának idejére a pultra letett.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőiről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

1

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.

 

Keressük a tettest!

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.