Csempészett cigarettát szállított

2021. 04. 18., v - 07:57
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A kölcsei és a fehérgyarmati rendőrök elfogták a csempészettel összefüggésbe hozható férfit.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2021. április 15-én összehangolt akció keretében Fehérgyarmat és Zsarolyán között elfogtak egy 29 éves személygépkocsival közlekedő férfit. A járműben 4500 doboz mesterkartonokba csomagolt, magyar adó- és zárjegy nélküli, feltehetően árucsempészetből származó cigarettát találtak. A rendőrök az ukrán-magyar állampolgárságú férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol a közel nyolc és félmillió forint értékű dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.