Az elmúlt nap balesetei Nógrád megyében

2019. 11. 27., sze - 08:34
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A 22-es számú főúton közlekedett tehergépkocsival egy 67 éves férfi 2019. november 26-án a reggeli órákban, amikor Szécsény külterületén elütött egy úttestre tévedt lovat. A ló a helyszínen elpusztult, a gépjárműben anyagi kár keletkezett.

Az éjszakai órákban egy 26 éves nő közlekedett személygépkocsival a 21-es számú főúton Salgótarján irányából Hatvan felé, amikor - eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a tari elágazó közelében összeütközött egy ott közlekedő másik személygépkocsival. A balesetben három személy sérült meg.   

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a balesetek körülményeit.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy körültekintő, óvatos vezetéssel, a KRESZ szabályainak betartásával a balesetek nagy része elkerülhető, a passzív biztonsági eszközök használatával a sérülés súlyossága mérsékelhető. A biztonsági öv használata a gépkocsi vezetőjének és utasainak egyaránt kötelező!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

 

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam