Elfogták

2020. 07. 30., cs - 09:41
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Csalás és sikkasztás bűncselekmények, valamint szabálysértési elzárás végrehajtása miatt körözték a tótújfalui férfit.

A körzeti megbízottak 2020. július 29-én 9 óra 20 perckor Lengyeltótiban igazoltattak egy 41 éves tótújfalui lakost. Megállapították, hogy a férfi ellen a Szekszárdi Törvényszék csalás bűntett, a Szigetvári Rendőrkapitányság sikkasztás vétség, valamint a Siklósi Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás végrehajtása érdekében adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök O. Lászlót elfogták, a Fonyódi Rendőrkapitányságra előállították, majd Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.

 

Lezárt akta: Olajozott lehúzás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték a nyomozást három mohácsi férfival szemben, akiket bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsítottak meg.