Díjkitűzés körözött személy elfogására

2022. 10. 26., sze - 09:43
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság 16040/157/236/2021.kör. számon körözési eljárást folytat a Szolnoki Törvényszék BV Csoportjának elfogató parancsa alapján – a csalás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen elítélt – Kállai János kunszentmártoni lakos felkutatása és elfogása céljából.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 100.000.- azaz egyszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Kállai János felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Kérjük, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen személyesen bejelentést a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél, hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 06-56/501-600-as központi telefonszámát, a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.