Keressük Hamza Jázmint

2022. 10. 03., h - 13:29
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A lány kisvárdai otthonából ismeretlen helyre távozott, megtalálásához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság 15030/157/86/2022. számon körözési eljárást folytat Hamza Jázmin kisvárdai lakos eltűnésének ügyében. A 16 éves lány 2022. szeptember 17-én este otthonából ismeretlen helyre távozott. Felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Hamza Jázmin 175 cm magas, átlagos testalkatú, barna szemű, fekete haja vállig érő, különös ismertetőjele, hogy az orra alatt egy anyajegy látható.

Eltűnésekor viselt ruházata kék színű farmernadrág, csíkos felső, piros színű tornacipő, hosszú barna színű kötött kardigán.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Kisvárdai Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.