Legyél Te is rendőr!

2022. 04. 08., p - 09:01
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Tatabányán tartottak toborzó programot.

Ahogy arról beszámoltunk, rendhagyó balesetmegelőzési programot rendeztek a rendőrök a Vértes Agórájában 2022. április 7-én. Az előadás végén a főkapitányság toborzó csoportja várta azokat a fiatalokat, akik érdeklődnek a rendőri hivatás iránt. A résztvevők közül többen felkeresték az egyenruhások standját és érdeklődtek a rendőrré válás lehetőségeiről. A toborzó csoport munkatársai minden kérdésre válaszoltak, és szórólapokat adtak az érdeklődő középiskolásoknak. A fiatalok megtudhatták, hogy 2022. év szeptemberében indul a következő 10 hónapos képzési időtartamú rendőrjárőr képzés, melyre a jelentkezési határidő: 2022. július 31.

1

2

A rendvédelmi technikumokban, szintén szeptemberben induló, technikusi szintű tiszthelyettes képzésre és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára a jelentkezési határidő ugyan 2022. február 15-én lejárt, de a nagyon elszántaknak érdemes figyelni az intézmények honlapját mert van esély rá, hogy az érettségi vizsgák lezárultát követően még lesz pótfelvételi lehetőség.

A képzéssel és a felvételivel kapcsolatos kérdéseket kollégáink a karrier@komarom.police.hu e-mail címre várják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.