Ismét zavartalan a forgalom az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán

2022. 12. 04., v - 06:35
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a műszaki mentést és a szemlét befejezték.

Amint arról már korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt 2022. december 4-én 1 óra körül az M1-es autópálya 133-as kilométerszelvényében, ahol három jármű ütközött.

Az egyenruhások a helyszínen az intézkedéseket befejezték, így a járművek az adott útszakaszon ismét zavartalanul közlekedhetnek.

Kérjük az úton levőket, hogy figyelmesen, a szabályokat betartva, türelmesen közlekedjenek!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.

 

Tizenegyes – kapufa

A karcagi nyomozók őrizetbe vettek egy kenderesi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 11 bűncselekményt követett el az elmúlt félévben.

 

Halálos szúrás – befejezték a nyomozást

Az óbudai járőrök a helyszínen elfogták, az életvédelmi nyomozók pedig most befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint 2021 telén egy III. kerületi bérlakásban megölte az ingatlan üzemeltetőjét.