Turisztika - Tisza-tó


.

 

TISZTELT LÁTOGATÓK, NYARALÓK, KEDVES VENDÉGEINK!

Köszöntök mindenkit a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság oldalán.

Biztonsággal, biztonságban, tisztaságban!

Alapvető igényeink közé tartozik, hogy biztonsággal töltsük el szabadidőnket, hogy mindehhez biztonságban érezzük magunkat, továbbá környezetünk tisztasága nemcsak a mi komfortérzetünket növeli, hanem az élőkörnyezetért is felelősek vagyunk. A nyári szezonban a Tisza-tavon erősen megnő az ide látogatók száma. Felkészültünk, várunk mindenkit.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Bizottság, (TKKB), a turisztikai idényben megnövekedett rendőri feladatok eredményes végrehajtása érdekében három megyei rendőr-főkapitányság (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, és Jász-Nagykun-Szolnok) részvételével jött létre és a Tisza-tó, illetve vonzáskörzetében működő rendőrkapitányságok, illetve társszervek tevékenységét hangolja össze.

A TKKB célja, hogy az ide látogatók szabadidejüket biztonságban tölthessék, hogy a bűncselekményeket megelőzzük, vagy a már megtörténteket mihamarabb felderítsük, és hogy a pihenés valóban felhőtlen legyen, biztonsággal kell dönteniük a nyaralóknak is. A felelősséggel meghozott döntésekkel minimalizálható az esetleges balesetek, és a tragédiák száma. Döntsenek mindig felelősséggel.

Közös felelősségünk környezetünk tisztántartása is, az állat-, és növényvilág megóvása életminőségünket, komfortérzetünket is növeli. Vigyázzunk környezetünkre, vigyázzunk egymásra!

A rendészeti feladataink mellett a tájékoztatás kiemelt szerepet kap. Megelőzési tájékoztatóinkat, felhívásainkat és ajánlásainkat a rendőrség honlapján, illetve a média különböző felületein, és a Tisza-tó frekventált helyszínein is közzétesszük, eljuttatjuk a nyaralókhoz.

A TKKB által meghatározott feladatok összehangolását 2021-ben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság végzi.

A bizottság ezévi soros elnökeként az itt élők és az idelátogatók részére kellemes pihenést, valamint bűn- és balesetmentes nyaralást kívánok!

 

 Biztonsággal, Biztonságban, Tisztaságban!

 

Kovács Béla r. ezredes

rendészeti megyei rendőr-főkapitány-helyettes

TKKB elnöke

 

 

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ruhákat loptak

A miskolci rendőrök keresik a feltételezett elkövetőket.