Márkás termékeket sikkasztott

2019. 11. 22., p - 12:05
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves nő 2019. augusztus 8-át követően egy üzletben történő munkavégzése során több alkalommal jogtalanul eltulajdonította a rábízott, az üzlet tulajdonát képező márkás cipőket és ruházati termékeket. A megalapozott gyanú szerint a nő az áruk üzletbe érkezését követően, azok kirakodása során a termékekre az áruvédelmi eszközt nem helyezte fel. Ezt követően a ruházati termékeket egy kartondobozba betette, majd személygépkocsijával elszállította.

Az esetről történt feljelentést követően a rendőrök az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét.

A rendőrök a 19 éves nőt 2019. november 21-én százhalombattai otthonában elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök a nő lakcímén tartott kutatás során a bűncselekményből származó tizenhét pár márkás cipőt, valamint tíz darab márkás ruházati terméket találtak és foglaltak le.

" "

Ellene az eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.