Márkás termékeket sikkasztott

2019. 11. 22., p - 12:05
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves nő 2019. augusztus 8-át követően egy üzletben történő munkavégzése során több alkalommal jogtalanul eltulajdonította a rábízott, az üzlet tulajdonát képező márkás cipőket és ruházati termékeket. A megalapozott gyanú szerint a nő az áruk üzletbe érkezését követően, azok kirakodása során a termékekre az áruvédelmi eszközt nem helyezte fel. Ezt követően a ruházati termékeket egy kartondobozba betette, majd személygépkocsijával elszállította.

Az esetről történt feljelentést követően a rendőrök az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét.

A rendőrök a 19 éves nőt 2019. november 21-én százhalombattai otthonában elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök a nő lakcímén tartott kutatás során a bűncselekményből származó tizenhét pár márkás cipőt, valamint tíz darab márkás ruházati terméket találtak és foglaltak le.

" "

Ellene az eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.