A Zsaru Magazin közlekedésbiztonsági melléklete
A Zsaru Magazin közlekedésbiztonsági melléklete.
Elalvást jelző készülékeket ajándékoztak a győri rendőrök a tehergépjárművek vezetőinek.
Immár 10. éve kerül megrendezésre az „Idős korban is fő a biztonság” elnevezésű KRESZ-és vagyonvédelmi verseny. Az idős korosztály baleseti veszélyeztetettségét a baleset-megelőzési szakemberek prioritásként kezelik Jász-Nagykun-Szolnok megyében.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának tanácsai a lefutásos balesetek megelőzése érdekében.
A Kabai Rendőrőrs parancsnoka baleset és bűnmegelőzési előadást tartott idősek részére.
Ne dőljön be senki a csalóknak, akik postai alkalmazottaknak kiadva magukat, „hamis pénz” ellenőrzése ürügyén tévesztenek meg jóhiszemű embereket!
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állománya újraélesztéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteit bővíthette.
A rendőrök tanácsokkal is segítették a gyalogosan és kerékpárral közlekedőket Tatabányán.
A megyei baleset-megelőzési bizottság éves értekezletén 2016. kampányairól, rendezvényeiről és a társszervek közötti példás együttműködésről számoltak be.
A Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szakmai partnereivel együtt értékelte az elmúlt évi tevékenységét és megfogalmazta 2017. évi célkitűzéseit.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2017. február 19-én 22 óra 28 perckor kiadott időjárás-előrejelzése szerint az ország nagy részén ismét ködre, helyenként ónos esőre kell számítaniuk a közlekedőknek. A rendőrség továbbra is óvatosságra int!
A rendőrök ezúttal Hajdúböszörményben ellenőrizték a járművezetőket a ,,Finn módszer” segítségével.
Varsányban tartott balesetmegelőzési előadást a Szécsényi Rendőrkapitányság szakembere.
Az időjárás okozta fronthatás megterhelően hat az emberi szervezetre. Sokan nem tudják, de ebben az időszakban sokkal kockázatosabb közlekedni.
A rendőrök Hajdúböszörményben és Debrecenben is a jól láthatóságot segítő eszközöket osztottak.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2017. február 17-én reggel kiadott időjárás-előrejelzése szerint a ritkuló köd mellett hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat a mai napon. A rendőrség továbbra is óvatosságra int!
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság célja az ittas vezetők kiszűrése és a balesetek megelőzése.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2017. február 16-án éjjel kiadott időjárás-előrejelzése szerint hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat a mai napon. A rendőrség továbbra is óvatosságra int!
Az Országos Meteorológiai Szolgálat ma esti időjárás-előrejelzése szerint az ország több részén sűrűsödik a köd és ónos eső is várható. A rendőrség továbbra is óvatosságra int!
Kiemelt fontosságú aktuális témakörökben bővíthették ismereteiket a jelenlévők.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelzése szerint az ország nagy részén bár napközben javul, napnyugta után ismét romlik a látótávolság. A rendőrség óvatosságra int!
Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelzése szerint az ország nagy részén rossz látási viszonyok nehezítik az előre jutást az utakon a reggeli órákban. Sok helyen a köd napközben is megmarad. A rendőrség óvatosságra int!
Nemcsak szeretjük, hanem díjazzuk is azokat, akik mindent megtesznek a közlekedésbiztonságért. Mindenki nyert a „Minta-Család” elnevézésű programon, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőző Bizottsága indított útjára.
Rendőrök és polgárőrök hívták fel Berettyóújfaluban a kerékpárosok figyelmét a láthatóság fontosságára.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága folytatta a kerékpáros balesetek megelőzése érdekében tartott ellenőrzéseket.
Továbbképzésen vettek részt a megye iskolarendőrei Szolnokon.
A biztonságos közlekedésről beszélgettek a szekszárdi rendőrök a gyerekekkel.
A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ismét gyermekrajzpályázatot hirdet.
A hajdúhadházi rendőrök interaktív balesetmegelőzési előadást tartottak óvodásoknak Tégláson.

Oldalak