Előtérben a motorosok biztonsága

2016. 08. 08., h - 10:12
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedésbiztonsági napot tartottak Tatabányán.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága motoros közlekedésbiztonsági napot rendezett 2016. augusztus 7-én a Yamaha Top Motorszalonnal közösen. A programok között kiemelt szerepet kapott a KRESZ tesztlapok kitöltése, ami a vezetők ismereteiről és tudásuk ellenőrzéséről szólt.

A motorosoknak felmérhették járműveik műszaki állapotait és kipróbálhatták a legújabb típusú kétkerekűeket. A különféle láthatósági eszközök népszerűsítése mellett, a biztonságvédelemre, ruházati védőfelszerelésekre is jelentős figyelem összpontosult.

A versenyzők gyakorlati tudásokat egy ügyességi pályán mérték össze, ahol a feladatok végrehajtásában kiképzett oktatók biztosítottak, ellenőriztek és segíttetek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.