Szaloncukor a szabályos átkelésért

2014. 12. 05., p - 10:20
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Több Szabolcs megyei iskola és óvoda környékén Rendőrmikulás hívja fel a gyerekek figyelmét a szabályos közlekedésre.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya és a megye mind a nyolc rendőrkapitánysága mikulás-akcióval hívja fel a közlekedők, elsősorban a gyerekek figyelmét a kijelölt gyalogosátkelőhely szabályos használatának fontosságára. A „rendőrmikulások” 2014. december 5-én reggel és délután az iskolák és óvodák környékén, december 6-án a megye városainak forgalmasabb helyein szaloncukorral ajándékozzák meg azokat, akik szabályosan kelnek át a zebrán. A gyerekek örömmel fogadták a kezdeményezést, sokan megölelték a mikulást, a kisebbek verset mondtak, a nagyobbak közös fényképet készítettek.

Természetesen azok a gyalogosok és járművezetők, akik súlyosan megszegik a közlekedési szabályokat, a virgácsnál komolyabb szankciókra számíthatnak ebben az időszakban is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.