„Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”

2015. 01. 16., p - 14:07
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági gyermekrajz-pályázatot hirdet.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság - az Országos Rendőr-főkapitányság-Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján - gyermekrajz-pályázatot hirdet

 

„Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címmel.

 

Az óvodás és általános iskolás gyerekektől olyan kreatív és figyelemfelhívó rajzokat várnak, amelyek a biztonságos közlekedést mutatják be, illetve propagálják. Az alkotásokat három korcsoporttól várják: óvodásoktól (3-6 éves), valamint alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) tanulóktól. A pályaművek kizárólag A/4 vagy A/3 méretűek lehetnek.

 

Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

 

A pályamunkákat a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz kell eljuttatni (6000 Kecskemét, Batthyány u. 14.) az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskola/óvoda neve és telefonos elérhetősége) feltűntetésével.

 

A beküldési határidő: 2015. április 20.

 

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a legjobb alkotásokból kategóriánként 6-6 pályaművet továbbít a második fordulóra az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz 2015. május 4-ig. A továbbított pályaművek alkotóinak (18 fő) óvodáját,  iskoláját értesítik.

 

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás Geisztné Kamasz Erzsébet r. őrnagytól, a BKMRFK Baleset-megelőzési Bizottságának titkárától kérhető munkaidőben a 76/513-336-os telefonszámon vagy a geisztnek@bacs.police.hu email címen. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16010/520/2013. bü. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.