„Házhoz megyünk!” Fejér megyében is

2015. 11. 16., h - 12:38
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében indított országos kampány Fejér megyében is elindult.

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. november 16-án 10 órakor Székesfehérváron, a Fehér Palota Üzletközpontban sajtótájékoztató keretében nyitotta meg a 2016. május végéig tartó országos rendőrségi vagyonvédelmi program megyei kampányát.

 

A kampánysorozatot a lakosság vagyonbiztonságának óvása hívta életre, amely kezdeményezés – az állampolgárok bűnmegelőzési felvilágosítása által – segít a vagyon elleni bűncselekmények számának visszaszorításában és támogatja az állampolgárok önvédelmi készségeinek fejlesztését. A program elsődleges célja, hogy az állampolgárok közvetlenül a szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és ajánlásokat.

 

A megnyitón jelen volt Neubauer Tamás r. alezredes úr, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, Kárpáti Zoltán elnök úr, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete részéről, Kozma Attila területi igazgató úr, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-től, Weninger Sándor üzemeletetési igazgató úr, a Fehér Palota Üzletközpont részéről, továbbá a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség képviselői.

 

 

A megye rendőrei három helyszínen állítanak fel információs pontokat, amelyeket minden hónapban egy héten keresztül működtetnek majd. Székesfehérváron, a Fehér Palota Üzletközpontban és az Auchan Áruházban, míg Velencén a Velence Korzó Szolgáltatóházban létesítenek bűnmegelőzési standokat, ahol szakemberek látják el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat. Igény esetén az ingatlanok egyedi biztonsági vizsgálata is kérhető.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jelzett a hőkamera

Gyalog próbált bejutni Magyarországra egy illegális migráns. A rendőrök és a katonák feltartóztatták.

 

Két határsértő egy kamionban Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők egy kamionban Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.