Gyermeknap Véménden

2017. 06. 06., k - 14:29
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat felkérésére vettek részt a rendőrök a 2017. június 4-én megtartott rendezvényen.

A legkisebbek részére horgászat, a nagyobbak és felnőttek részére a police-kerék nyújtott kikapcsolódást.  A horgászbotok elsősorban a gyerekek körében arattak hatalmas sikert, a kicsik türelmesen várakoztak, hogy minél több halat kifoghassanak, amelyet bűn- és balesetmegelőzési kérdések követtek. A helyes válaszadókat foglalkoztató füzetekkel jutalmazták a rendőrök.

Amíg a kicsik játszottak, a nagyobbak, s a felnőtt kísérők a police-kereket forgathatták. A rendezvényen megjelentek a családról, az erőszakról, a vagyonvédelemről, a drogokról vagy éppen az internet veszélyeiről is beszélgethettek a rendőrökkel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.