„Házhoz megyünk” program Jász-Nagykun-Szolnok megyében is

2015. 10. 20., k - 13:59
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A lakosság vagyonbiztonsága érdekében „Házhoz megyünk” elnevezéssel 2015. szeptember 30-án a rendőrség országos szintű kampánysorozatot indított.

A program fő célja, hogy az érdeklődő állampolgárok szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és közvetlen ajánlásokat.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015. szeptember 30-án „Házhoz megyünk” címmel indított kampányt hazánk vagyonbiztonságának erősítése céljából, a lakosság szubjektív biztonságérzetét leginkább befolyásoló lopás bűncselekmények megelőzésére. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három helyszínen, Szolnok, Jászberény és Mezőtúr településeken állítja fel a program információs pontjait. A bűnmegelőzési szakemberek a programsorozat ideje alatt minden hónapban, egy-egy hétig  ezeken a kijelölt helyszíneken várják a az érdeklődőket.

A rendőrök és a közreműködő szervezetek képviselői az információs pontokon tájékoztatják a lakosságot a prevenciós vagyonvédelmi lehetőségekről, melyben segítséget nyújtanak az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői, valamint a polgárőrszövetség városi szervezeteinek munkatársai is.

 

A szakemberek Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2015. októberében az alábbi időpontokban és helyszíneken várják az érdeklődőket:

 

Szolnokon - 2015. október 20. és 2015. október 22. között 14 órától 18 óráig az Aba-Novák Kulturális Központ ( Szolnok, Hild János tér 1. szám ) Prevenciós Információs Irodájában.

 

Jászberényben - 2015. október 21. és 2015. október 28. között munkanapokon 14 órától 18 óráig a Coop Üzlet ( Jászberény, Szabadság tér 4. szám) aulájában.

 

Mezőtúron - 2015. október 20. és 2015. október 21-én 9 órától 13 óráig, valamint 2015. október 22-én 8 órától 10 óráig és 14 órától 16 óráig a Közösségi ház ( Mezőtúr, Szabadság tér 17. szám) aulájában.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.