„Házhoz megyünk” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

2015. 10. 20., k - 12:29
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A megyében elsőként 2015. október 19-22. között Nyírbátorban találkozhatnak a lakosok a programmal.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a „Házhoz megyünk” elnevezésű országos megelőző-vagyonvédelmi program keretén belül Nyíregyházán, Nyírbátorban és Mátészalkán állítja fel információs pontjait.

 

A megyében elsőként 2015. október 19-22. között Nyírbátorban találkozhatnak a lakosok azokkal a szakemberekkel, akik tanácsokkal látják el a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat. A rendezvénysorozaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály dolgozóin és a városi rendőrkapitányságok munkatársain kívül a helyi polgárőrség és közterület-felügyelet tagjai, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői vesznek részt.

 

 

A programmal az érdeklődők legközelebb Nyíregyházán, a Búza téri piaccsarnokban találkozhatnak 2015. október 26-30. között 8-12 óráig.

 

A „Házhoz megyünk” kampánysorozatról ezen az oldalon keresztül bővebben tájékozódhatnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű véget ért az édesszájú betörő sorsa

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

 

Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves ukrán sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.