Ne hagyjon értéket a gépkocsijában!

2013. 11. 13., sze - 11:20
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A megyeszékhelyen helyezik el a plakátokat.

A Kecskeméti Rendőrkapitány Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztálya 2013. november 13-tól a gépkocsi-feltörések számának visszaszorítása érdekében figyelemfelhívó, bűnmegelőzés célú plakátokat helyez el a megyeszékhely parkoló automatáin.

A kampány célja az, hogy az autó feltöréses bűncselekmények száma csökkenjen, hiszen a gépkocsik tulajdonosai sokszor hagynak értéket járműveikben.

Az első ilyen felhívást Kerti István r. alezredes, Kecskemét város rendőrkapitánya helyezte el. Ezzel a gesztussal is jelezve, hogy a rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a város közbiztonságát javítsa, a kecskeméti polgárok szubjektív biztonságérzetét pedig növelje.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.