Police Café Egerben

2017. 03. 29., sze - 15:33
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Módszertani és kommunikációs tréningen vettek részt a bűnmegelőzéssel foglalkozó rendőrök.

Police Café elnevezésű módszertani és kommunikációs tréninget tarott 2017. március 28-án Egerben Dr. Molnár Katalin egyetemi docens, kommunikációs tréner a Heves megyei rendőröknek.

Főként a bűnmegelőzési területen dolgozó egri, füzesabonyi, gyöngyösi, hatvani és hevesi rendőrök vettek részt a képzésen.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott továbbképzési program keretén belül a résztvevők megismerkedhettek egy olyan kommunikációs - Word Café - módszerrel, mely a későbbiekben hatékony lehet  a rendőrség és a civil szervezetek együttműködésében, továbbá segíti a társadalmi problémák feltárását. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.