Az áldozatsegítés volt a fő témája a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott értekezleten.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a Kaposvár Plázában várták az érdeklődőket az áldozatok világnapja alkalmából.
Az irodahelyiséget az Ózdi Rendőrkapitányság biztosítja saját épületén belül.
A rendőrség áldozatvédelmi tevékenységét mutatja be, valamint az Internet használatának veszélyeire és az online csalások megelőzési lehetőségeire hívja fel a figyelmet az ELBIR márciusi kiadványa.
A Rendőrség áldozatvédelmi tevékenységét a 64/2015. (XII. 12.) BM rendelet, valamint a Rendőrség áldozatsegítő feladatairól szóló 2/2013. (I. 31.) ORFK utasítás alapján végzi.
Az áldozatsegítés és annak jövője volt a megbeszélés fő témája.
A szakemberek a megyei áldozatsegítés aktualitásairól egyeztettek a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon.
A miskolci Mindszenti templomban a bűncselekmények áldozatainak napján, 2015. február 22-én Palánki Ferenc püspök szentmisét mutatott be, melyen dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány is részt vett.
A Veszprém Megyei Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottsága ülésezett 2014. június 16-án.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a világnaphoz kapcsolódva is igyekszik felhívni a figyelmet az áldozatvédelemmel, áldozatsegítési tevékenységgel összefüggő tudnivalókra.
Nagyon fontos, hogy legyen folytatása a Tolna Megyei Kormányhivatal és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság által indított közös áldozatvédelmi programjának – erősítették meg a résztvevők a projekt konzorciumi ülésén.
Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök- helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter adta át a megye első gyermekbarát meghallgató szobáját.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság sajtótájékoztató keretében bemutatta a "Ne légy áldozat" című projekt keretében elkészített 6 darab bűnmegelőzési kisfilmjét.
Az egyesület országos elérhetőségei.
Az Európai Unió Társfinanszírozásával megvalósuló projekt keretében az állampolgárokkal közvetlen kapcsolatot ápoló körzeti megbízottak, áldozatvédelmi referensek és az Igazságügyi Szolgálat áldozatsegítői kapnak speciális képzést.
A helyszínen riasztanak és közvetlenül a rendőrséget is hívják azok a segélyhívó készülékek, amelyekből közel háromszáz darabot osztanak ki a Tolnában a megyei kormányhivatal és a rendőr-főkapitányság közös pályázati mintaprojektjének köszönhetően.
Die Tätigkeit der Opferschutzorganitsation.
The activity of the victim support organization.
Tevékenység és elérhetőségek.
Az Áldozatsegítő Szolgálat tájékoztató anyaga.
Sikeres a Tolna megyében zajló bűnmegelőzési és áldozatsegítő pályázati mintaprogram.