„Ezer Lámpás Éjszakája” Kecskeméten

2017. 05. 28., v - 19:31
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Több százan érdeklődtek az országos program kecskeméti állomásán.

Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan idén hetedik alkalommal rendezik meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte.

A kampány az egész napos családi és gyerekprogramok mellett a már megszokott módon koncertekkel, illetve a rendezvény védjegyévé vált világító lufik magasba bocsátásával zárul.

A kecskeméti helyszínen 2017. május 28-án a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűn- és baleset-megelőzési szakemberei is részt vettek, akik ismeretterjesztő játékokkal, illetve többek között a témával kapcsolatos megelőzési tanácsokkal készültek a látogatóknak.

A rendezvényen nagy sikert aratott a rendőrautó és motor, amelyeket „ki is próbálhattak” a gyerekek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.