Több száz diáknak tartott bűnmegelőzési előadást két iskolában a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársa.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a Kisújszállási Rendőrőrssel közösen Kunmadarason tartott bűnmegelőzési előadást egy igen érdekes és aktuális probléma kapcsán.
Legyenek óvatosak személyes adataik megadásánál. A bankkártyákkal kapcsolatos kérdésekre csak a fizetést bonyolító bank oldalán válaszoljanak!
A hajdú-bihari rendőrök egy debreceni középiskolában tartottak bűnmegelőzési előadást.
Az internet rejtett veszélyeiről tartottak bűnmegelőzési előadást Szolnokon.
Rendőrségi szakember hívta fel a figyelmét a kislődi Séta tábor résztvevőinek az internet használatának lehetséges veszélyeire.
A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársa több száz diáknak tartott bűnmegelőzési előadást egy helyi általános iskolában.
Az internetes vásárlás veszélyeiről tartott előadást Varga Sándor r. őrnagy úr a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium diákjainak. Mivel egy széles korosztályt érintő témáról volt szó, a tanulók figyelmét is lekötötte.
A hajdú-bihari rendőrök egy debreceni középiskolában tartottak bűnmegelőzési előadást.
A hajdú-bihari rendőrök a biztonságos internethasználatról tartottak bűnmegelőzési előadást diákoknak.
Nevelési értekezlet keretében tartottak előadást.
Az internethasználat veszélyeire hívták fel kvíz játékkal a figyelmet a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának szakemberei.
A Biztonságos Internet Napon számos iskolában tartottak figyelemhívó előadásokat a Bács-Kiskun megyei rendőrségi bűnmegelőzési szakemberek.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Biztonságosabb Internet Napján, 2016. február 9-én 42 iskolai osztály részére, közel 1200 diáknak és 50 pedagógusnak tartott tájékoztató előadást az internet veszélyeiről.
A biztonságos internet naphoz kapcsolódóan tartottak előadásokat a pápai rendőrök.
Az internet biztonságos használatáról hallgattak előadást a diákok.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság kisfilmje.
Konferencia és filmvetítés volt Kaposváron az Internet veszélyeiről, valamint a megelőzés lehetőségeiről.
Két debreceni oktatási intézményben is előadást tartott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársa az internethasználat veszélyeiről.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya komplex előadást tartott a Pápai Gazdasági Szakközépiskola kollégiumában 2015. március 17-én.
A „Biztonságos Internet Napja” alkalmából rendezett előadás-sorozat 2015. február 23-án a tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskolában folytatódott a Tapolcai Rendőrkapitányság szervezésében.
Több mint 1500 diáknak tartottak előadást a rendőrség szakemberei.
A Microsoft Magyarország megbízásából a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkatársa, Zongor Katalin tartott előadást a biztonságos internethasználatról felső tagozatos diákoknak a nemzetközi Safer Internet program keretein belül.
Segítségnyújtó program Pécsett.
Közel 2000 diák hallgatta meg a szakemberek tanácsait Bács-Kiskun megyében.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság figyelemfelhívó programsorozatot indított.
A megye egész területén 8 iskolában, 12 előadó, 31 órában tartott előadást a biztonságos internetezésről, Tabon pedig meghívott előadó részvételével zajlott az oktatás.
Veszprém megye iskoláiban megelőzési előadók, DADA oktatók, iskolai bűnmegelőzési tanácsadók beszélgettek a gyerekekkel a Biztonságosabb Internet Napján. Az előadások után a gyerekek számos kérdést tettek fel az internet használatának veszélyeiről.
A Pápai Rendőrkapitányság három munkatársa 2015. február 10-én több mint 200 fiatal számára tartott felvilágosító előadást az internet veszélyeiről a Biztonságosabb Internet Nap keretében.
Az egyik debreceni szakiskolában tartott bűnmegelőzési előadást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője.

Oldalak