Folytatódott a „Házhoz megyünk” Somogy megyében

2017. 06. 09., p - 12:42
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kaposvári Rendőrkapitányság és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai bűn- és balesetmegelőzési rendezvényt tartottak a Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban.

A „Házhoz megyünk” programsorozat célja, az állampolgárok szubjektív közbiztonságérzetét negatívan befolyásoló lakásbetörések, gépjárműfeltörések, trükkös lopások megelőzésére hívatott vagyonvédelmi eszközök és módszerek minél szélesebb körben történő ismertetése.

 

Az országos kampány keretében tartott foglalkozás során a kaposvári rendőrök 2017. június 9-én az internetbiztonsággal, a vagyonvédelemmel, a családon belüli erőszakkal és a drogprevencióval kapcsolatosan tartottak előadásokat közel 750 diáknak. A rendezvényen az érdeklődőket az előadásokkal párhuzamosan bűn- és balesetmegelőzési ismereteket érintő játékos programokkal várták. Azokat, akik kerékpárjukat is biztonságba szerették volna tudni, a „BikeSafe” standnál lehetőségük nyílt regisztráltatni járművüket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.