Folytatódott a „Házhoz megyünk” Somogy megyében

2017. 06. 09., p - 12:42
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kaposvári Rendőrkapitányság és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai bűn- és balesetmegelőzési rendezvényt tartottak a Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban.

A „Házhoz megyünk” programsorozat célja, az állampolgárok szubjektív közbiztonságérzetét negatívan befolyásoló lakásbetörések, gépjárműfeltörések, trükkös lopások megelőzésére hívatott vagyonvédelmi eszközök és módszerek minél szélesebb körben történő ismertetése.

 

Az országos kampány keretében tartott foglalkozás során a kaposvári rendőrök 2017. június 9-én az internetbiztonsággal, a vagyonvédelemmel, a családon belüli erőszakkal és a drogprevencióval kapcsolatosan tartottak előadásokat közel 750 diáknak. A rendezvényen az érdeklődőket az előadásokkal párhuzamosan bűn- és balesetmegelőzési ismereteket érintő játékos programokkal várták. Azokat, akik kerékpárjukat is biztonságba szerették volna tudni, a „BikeSafe” standnál lehetőségük nyílt regisztráltatni járművüket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.