„Házhoz megyünk!” Bátonyterenyén és Pásztón

2016. 09. 26., h - 11:40
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség tovább folytatja a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében életre hívott országos kampánysorozatát.

A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei a helyi polgárőrökkel közösen 2016. szeptember 21-én Pásztón, szeptember 22-én Bátonyterenyén adtak vagyonvédelmi prevenciós tanácsokat a lakosság számára. A „Házhoz megyünk!” országos vagyonvédelmi program keretében a pásztói piacon, valamint Bátonyterenyén a Városháza téren felállított bűnmegelőzési sátrakban az érdeklődők különféle vagyonvédelmi eszközöket tekinthettek meg.

Az érdeklődőknek a bűnmegelőzési szakemberek számos lehetőséget mutattak be értékeik védelmére a néhány ezer forintos készülékektől a drágább, modernebb rendszerekig. A lakosság az információs pontokon elhelyezett vagyon elleni bűncselekmények megelőzését célzó szóróanyagokból is tájékozódhatott, melyet a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács biztosított a programhoz.

Mindkét helyszínen lehetőség volt a kerékpárok ingyenes regisztrálására a BikeSafe országos nyilvántartási rendszerében, ezzel is növelve a biciklik védelmét.

A „Házhoz megyünk!” programhoz kapcsolódó tanácsadást legközelebb október 17. és 21. között veheti igénybe a lakosság Balassagyarmaton, Pásztón és Bátonyterenyén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.