Siófokon is „Házhoz megyünk!”

2015. 11. 17., k - 17:02
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Megnyílt a második információs pont.

Somogy megyében Kaposvár után Siófokon is információs pont létesült, amelynek nyitórendezvényét 2015. november 17-én tartották a Sió Plázában.


A rendezvényen részt vett a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, Dr. Jávorszkiné Dr. Molnár Magdolna c. r. alezredes, a Siófoki Rendőrkapitányság vezetője, Király Richárd r. alezredes, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Somogy Megyei Szervezetének és az Aegon Biztosító Zrt. megyei irodájának képviselője, valamint városőrök és polgárőrök.


A program elsődleges célja, hogy a vagyonbiztonság növelésének érdekében az állampolgárok közvetlenül, szakértőktől kapjanak hasznos tanácsokat értékeik biztonságos megóvásának érdekében. A rendőrök minden hónapban, egy héten keresztül látják el hasznos tanácsokkal az érdeklődőket. A helyszíneken bűnmegelőzési előadások, prevenciós tanácsadások keretében kapnak tájékoztatást az érdeklődők, továbbá megismerkedhetnek vagyonvédelmi eszközökkel is.


A rendezvénysorozatot 2016. május hónap végén egy országos vagyonvédelmi vetélkedő zárja, amelyen a csapatok településenként/településrészenként, a következő összetételben vehetnek részt: 1 fő nagyszülő, 1 fő szülő, 1 fő általános iskola felső tagozatos gyermek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.