Vagyonvédelmi bemutató Győrben

2014. 09. 12., p - 13:05
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A szakemberek korszerű vagyonvédelmi és biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívják fel a figyelmet a vagyonvédelem fontosságára.

A Győri Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató Tanácsadó Kft. 2014. szeptember 12-13-án Győrben, a Plazaban immár harmadik alkalommal rendezi meg személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatóját. A kiállítást Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg, a részt vevőket Csizmadia Gábor r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte.

Az emberek szubjektív biztonságérzetét alapvetően befolyásolja, hogy magukat és vagyontárgyaikat biztonságban érezzék. Otthonunk megteremtése sok esetben egy élet munkájának eredménye, nem is beszélve arról, hogy mennyi értéket rejt. Személyünket, értékeinket szeretnénk biztonságban tudni. A vagyon elleni jogsértések mögött számos esetben fellelhető a sértettek mulasztása is. A tulajdonos gyakorta csak az események után áldoz arra, hogy otthonát biztonságossá tegye.

Azért, hogy értékeink sértetlenek maradjanak, s hogy ne váljunk a bűnelkövetők potenciális célpontjává, az önvédelem eszköztáraira kiemelt figyelmet kell fordítani. A biztonság megteremtése, vagyontárgyaink megóvása odafigyeléssel és anyagi ráfordításokkal jár. Felvetődik a kérdés, mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk. A szakemberek vagyonvédelmi tanácsainak meghallgatása és megszívlelése egy döntő lépés a biztonság megteremtésére.

A rendezvény szervezői és a kiállítók korszerű vagyonvédelmi és biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívják fel a lakosság figyelmét a vagyonvédelem fontosságára.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészés miatt kell felelnie

A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy szerb férfit, aki három koszovói állampolgárnak segített az országhatár jogellenes átlépésében.