Vagyonvédelmi bemutató Győrben

2014. 09. 12., p - 13:05
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A szakemberek korszerű vagyonvédelmi és biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívják fel a figyelmet a vagyonvédelem fontosságára.

A Győri Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató Tanácsadó Kft. 2014. szeptember 12-13-án Győrben, a Plazaban immár harmadik alkalommal rendezi meg személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatóját. A kiállítást Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg, a részt vevőket Csizmadia Gábor r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte.

Az emberek szubjektív biztonságérzetét alapvetően befolyásolja, hogy magukat és vagyontárgyaikat biztonságban érezzék. Otthonunk megteremtése sok esetben egy élet munkájának eredménye, nem is beszélve arról, hogy mennyi értéket rejt. Személyünket, értékeinket szeretnénk biztonságban tudni. A vagyon elleni jogsértések mögött számos esetben fellelhető a sértettek mulasztása is. A tulajdonos gyakorta csak az események után áldoz arra, hogy otthonát biztonságossá tegye.

Azért, hogy értékeink sértetlenek maradjanak, s hogy ne váljunk a bűnelkövetők potenciális célpontjává, az önvédelem eszköztáraira kiemelt figyelmet kell fordítani. A biztonság megteremtése, vagyontárgyaink megóvása odafigyeléssel és anyagi ráfordításokkal jár. Felvetődik a kérdés, mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk. A szakemberek vagyonvédelmi tanácsainak meghallgatása és megszívlelése egy döntő lépés a biztonság megteremtésére.

A rendezvény szervezői és a kiállítók korszerű vagyonvédelmi és biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívják fel a lakosság figyelmét a vagyonvédelem fontosságára.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csavarhúzós betörő

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki már reggel betörni indult.

 

Betört - keressük

A Szolnoki Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Az óra okos volt, a tolvaj nem

Okosóráért ment az áruházba, de fizetni nem akart érte egy algyői férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Két afgán férfi egy tehergépkocsiban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Nem utazhattak tovább

A biharkeresztesi rendőrök négy ukrán férfit állítottak elő, akiknek útlevelében hamis bélyegzőlenyomat volt.

 

Megszúrta kutyáját

A győri rendőrök állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy rábapatonai férfit.

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.