Toborzás a tihanyi Garda Fesztiválon

2016. 11. 05., szo - 17:25
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonfüredi rendőrök Tihanyban várták a leendő határvadászokat.

A település több napos, nagy tömeget vonzó, tradicionális rendezvénye az ősi mesterségek ünnepe. A programhoz kapcsolódva 2016. november 5-én 14 órától 16 óráig a Piskin sétányon várták a határvadász-képzés iránt érdeklődőket a Balatonfüredi Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai. A Készenléti Rendőrség munkatársa a határvadász szolgálat mindennapjairól, a jelentkezés feltételeiről, valamint a felvételi eljárásról tájékoztatta a résztvevőket.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a Rendőrség hivatalos honlapján.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

A rendőrök megelőzték a sértettet

Még be sem jelentette kocsija eltűnését a tulajdonos, amikor az őt felkereső egyenruhások közölték: megvan a jármű. Kiderült, helyi fiatalok szórakozásból eltolták, majd szétverték.